Fabriquem en nostre propi taller:

Portes i finestres

Persianes de fusta i alumini

Mobles interiors i exteriors

Sòls de fusta

Restauració

Fusteria de vaixells

Construcció de guix

Mosquiteros i tendals

Treballs de vernissats industrials

Nordmontage Jens Keil es una empresa que existeix des de 1991, els primers 11 anys en Alemanya i des de 2002 aquí en Mallorca.

La empresa esta dirigida per Jens Keil, graduat com mestre de fusteria, amb ample experiencia profesional adquida durant els 30 anys de treball en aquest camp.

Fem tot l'arreu de fusteria: restauració, portes, finestres i persianes, mobles (cadires, taules, construccions de llits, armaris i prestatgeries), decoració d'interiors, sense descartar cap tipus de treball de fusteria. Si vosté prefereix també nos podem encarregar de muntar elements de construcció d'alumnini o P.V.C. En la pestanya de productes i fotos podrà trobar el  un link a una pàgina amb moltes fotos de feines fetes.

 

Un poc d'història

L'empresa Nordmontage Jens Keil es va formar l'any 1991 a Rostock, que està situat al nord d'Alemanya, aprop del Mar Bàltic.

En els 11 primers anys a Alemanya va tenir entre 6 i 10 empleats i va treballar en múltiples ocasions en obres públiques. Entre altres treballs es van realitzar parets circulars de guix en un edifici de base circular (vegeu fotos), treballs en clíniques, ajuntaments, col·legis públics i també per al ministeri de defensa d'Alemanya.

A partir del 2002 Nordmontage Jens Keil es trasllado a Mallorca disposant d'un taller de fusteria completament equipat. Com es pot veure en la pestanya productes i fotos, el taller està equipat amb una àmplia varietat de maquinària i eines especialitzades, dissenyat per facilitar el processament de diverses comandes alhora.

El resultat del nostre treball són productes de la més alta qualitat que podran gaudir tota la seva vida.

 

 

Contacte

Direcció:

Apdo. de correos 64 – Camí Ses Valentines s/n

07650 Santanyí – Mallorca

Telèfon: 971/653 487

Mòbil: 647/685 655

E-mail: post@nordmontage-jenskeil.es

 

Tornar